Gun-Britt Zeller: “Der er et mantra i min branche med, at bare man har til huslejen, så er det hele fint nok. Det er ikke nok for mig.”

Gun-Britt Zeller er ansigtet på den gode stil og det at ældes med ynde. Men hun er også blandt de første kvindelige iværksættere, der med saksen i den ene hånd og viljen til at skabe noget nyt i den anden skabte en millionforretning, da kvinder knap havde forladt kødgryderne. Vi tegner et portræt af iværksætteren, business angel’en og gazellemodtageren Gun-Britt. Artiklen her er et uddrag af Gazellemagasinet.

gunbrittzeller_SA_DSC4700 1.jpg
Gun-Britt Zeller har bygget en millionforretning op fra bunden siden starten i 1976. Det har været hårdt arbejde fortæller hun. Foto: Steven Achiam
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
17. okt 2020 KL. 9:00
FaktaEn kold decemberdag i 2019 stempler en 69-årig kvinde ind til årets gazellefest. Ulasteligt klædt i sort og med langt, sølvgråt hår. Gun-Britt Zeller er der for at fejre, at en af hendes satsn...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.